de

JAWA

weg

Over JAWA Food

Door de opvoeding van Pieter Jaarsma op een boerderij in het landelijke landschap van Bourgondië (Frankrijk), kent de landbouw voor hem geen geheimen. Doordat hij van jongs af aan veel heeft gereisd, begrijpt hij het belang van cultuur en talen. Door drie talen te spreken (Frans, Nederlands en Engels) en een vierde (Spaans) te leren, is het mogelijk om met partners over de hele wereld te communiceren en zelfs zaken te doen in de taal van uw voorkeur. Zijn nieuwsgierigheid naar culturen kwam met zijn liefde voor reizen, die hij gedurende zijn hele carière heeft voortgezet. Waardoor hij het voordeel had om de kansen en uitdagingen van de verschillende markten grondig te begrijpen. Hoewel hij zijn ecologische voetafdruk tot een minimum probeert te beperken, is hij van mening dat het opbouwen van langdurige partnerschappen uiteindelijk de meest duurzame oplossing is.

IMG_9177 (2)

Na zijn studie aan de BSB (de Burgundy School of Business) emigreerde hij in 2015 naar Nederland. Zijn kennis van producten en het logistieke proces heeft hij verder ontwikkeld met een semester in het buitenland. Daarnaast heeft hij gewerkt binnen de top van de handelsafdeling van de Franse ambassade in Nederland. Tegelijkertijd werkte hij hard aan het opbouwen van een solide internationaal netwerk van producenten, rederijen en klanten. Zo leerde hij de hele keten kennen, zodat hij voor u het hele proces kan verzorgen: van inkoop tot aankomst in de bestemmingshaven. 

Pieter streeft ernaar u toegewijde service te bieden om een wederzijds voordelige samenwerking te bereiken met zijn uitgebreide kennis van producten, talen en culturen.

Wat uw vraag ook is, niets is onmogelijk.

Wat uw vraag ook is, niets is onmogelijk. Het JAWA-team staat klaar om u te helpen met elke vraag die u heeft over producten, export of logistiek.

Binnen JAWA Food streven we ernaar onze klanten te ontzorgen. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die alles voor u regelt en die zorgt dat u steeds goed op de hoogte bent en aan al uw wensen wordt voldaan.