Assortiment

Bij JAWA Food voorzien we onze klanten van een veelzijdig en divers groenten en fruit assortiment. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde telers in heel Nederland. Hierdoor kan JAWA jaarrond een brede selectie producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs leveren.

Uien

Jawa Food shallots yellow onions red onions worldwide export shipment container

JAWA Food biedt een breed scala aan gele, rode en roze uien. De JAWA-ui is leverbaar in zowel kleine als grote maten, en alles ertussenin. JAWA-uien worden in Nederland geoogst. Door de rijke en vruchtbare Hollandse bodem, kunnen we uien van goede kwaliteit aanbieden voor de beste prijs. We streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor al onze producten en leveren wereldwijd, waar onze klanten zich ook bevinden.

Knoflook

Jawa food garlic packaging boxes 10 kilo kg 25 kilo kg

Bij JAWA Food leveren we knoflooksoorten met een groot aantal verschillende specificaties. JAWA verpakt de knoflook precies zoals de klant dat wil: van net tot los, we kunnen aan elke verpakkingsvraag voldoen.

De Chinese knoflooksoorten die JAWA Food verkoopt, zijn van de beste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in regular white, pure white en snow white.

Wortelen

Jawa food carrots container shipment worldwide export

Wortelen uit Nederland behoren tot de beste ‘Daucus carota’ wereldwijd en zijn de perfecte soort voor de wereldwijde export. JAWA-wortelen zijn verkrijgbaar in alle klassen en verpakt in zakken van 10 x 1 kg of verpakkingen van 10 kg. Dankzij ons rechtstreekse contact met onze telers en rederijen, kunnen we wortelen leveren met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Aardappelen

JAWA food potatoes worldwide shipment export

We leveren aardappelen met de juiste specificaties voor elk gerecht: van kruimig tot vastkokend of geschikt voor frites. Onze aardappelen worden met liefde verzorgd door onze boeren totdat ze geschikt zijn voor hun doel: een heerlijke maaltijd op het bord van de consument.

Divers

JAWA food chicken carrots cabage apples citrus fruits vegetables rice french fries mayonnaise

Bij JAWA Food voorzien we onze klanten van een veelzijdig en divers groenten en fruit assortiment. Het is ons doel om u het product te bieden dat uw klanten verdienen. Geen vraag is te gek: we helpen u graag de beste groenten, fruit en verse producten te vinden. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan andere landbouwproducten, zoals kool, appels of citrusvruchten. Naast verse groenten kunnen we ook FMCG-goederen zoals rijst, kip, frites en mayonaise leveren. Naast verse groenten kunnen we ook FMCG-goederen zoals rijst, kip, frites en mayonaise leveren.