we vinden
altijd
een weg

Bij logistiek komen steeds meer uitdagingen kijken. Bij JAWA gaan we echter geen uitdaging uit de weg en zijn we constant op zoek naar de beste manieren om onze producten te vervoeren. Daarbij houden we voortdurend rekening met onze ecologische voetafdruk en onze verantwoordelijkheid op milieugebied. Dankzij ons rechtstreekse contact en onze korte communicatielijnen met alle grote wereldwijde rederijen, beschikken we over voldoende transport- en containerruimte om onze klanten van een continue en betrouwbare goederenstroom te voorzien. We bieden onze klanten een korte logistieke stroom, zonder tussenpersonen en extra kosten, wat het logistieke proces uiterst flexibel en ‘agile’ maakt.

Met hun A-locatie hebben al onze producenten een uitstekende positie op de kaart, waardoor ze logistieke knooppunten kunnen creëren. Hierdoor worden onze goederen tijdens het volledige proces precies op tijd geleverd. Waar dat mogelijk is, maken we gebruik van binnenvaartschepen om onze producten naar de gewenste rederijen te vervoeren. Als dat niet mogelijk is, maken we gebruik van vrachtwagens.

Jawa-food yellow onions packed 25 kilo worldwide export shipment container

Onze producenten beschikken over de beste landbouwmachines, wat leidt tot een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast zijn al onze partners op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van duurzame landbouw. We bieden conventionele en containerzendingen, afhankelijk van de lokale regelgeving van uw land en uw voorkeur. Op basis van de gekozen Incoterms verzorgen wij alle documentatie: van de factuur, paklijst, exportdocumenten en fytosanitaire documenten tot het certificaat van oorsprong en de vrachtbrief. We doen alles om onze klanten te ontzorgen en een uitstekende service te bieden.

Container zendingen

Bij JAWA Food hebben we alle kennis in huis om onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen te laten voldoen. Zo weten we welke containerinstellingen nodig zijn voor elk product en bieden we klimaatgestuurde containers waarin we de perfecte omstandigheden creëren voor ieder product. Alle producten worden tijdens het productieproces en tijdens het transport gekoeld, rekening houdend met de luchtstroom, vochtigheid en temperatuur in al onze ladingen.

Dankzij onze ‘agile’ toeleveringsketen kunnen we flexibel inspelen op de voortdurend veranderende wensen van onze klanten, wat resulteert in langdurige samenwerkingen waar iedereen in de keten profijt van heeft. Wij staan voor continuïteit, kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten; voor de beste prijs en in onze gehele supply chain. Dat is de belofte van JAWA.