FMCG producten en fruit

Uw wereldwijde exportpartner in groenten, fruit en FMCG

Jawa Food agricultural products packaging export vegetables

Bij JAWA Food is het ons doel om u een uitgebreid assortiment landbouwproducten in flexibele verpakkingen aan te bieden dat aan uw specifieke marktbehoeften voldoet. Uien, aardappelen, wortelen, knoflook, kool, appels en citrusvruchten zijn slechts enkele verse producten die we op uw bestemming kunnen leveren. Om u nog vollediger van dienst te kunnen zijn, leveren we ook FMCG zoals rijst, kip, frites en mayonaise. Dankzij langdurige samenwerkingen met onze producenten, kunnen we voortdurend nieuwe producten toevoegen aan ons aanbod. Geen vraag is te gek en geen product is ons vreemd.

Bij JAWA vinden we het belangrijk om al onze producenten te bezoeken, te zien waar de producten die we verkopen vandaan komen en ervoor te zorgen dat de kwaliteit voldoet aan onze normen. We bezoeken onze producten ongeacht hun locatie, omdat we van mening zijn dat persoonlijk contact het belangrijkste aspect is van zakelijke partnerschappen en kwaliteitscontrole.

Het leveren van de beste kwaliteit staat bij JAWA Food hoog in het vaandel. Hoewel we al samenwerken met de beste landbouwproducenten in Nederland, zullen we altijd doorgaan met onze zoektocht om de beste producten te vinden die geschikt zijn voor uw markt. Daarom kunnen we ook citrusvruchten uit Egypte en Spanje, appels uit Zuid-Afrika en kiwi’s uit Chili leveren. In combinatie met onze ‘agile’ toeleveringsketen, hebben we hierdoor de perfecte uitgangspositie om u flexibiliteit en oplossingen op maat te bieden. Hierdoor kunnen onze klanten ook gemengde containers met producten uit ons aanbod bestellen. Zo leveren we u het beste product voor de beste prijs.

cropped-Jawa-Food-ICON-512x512px.png
JAWA food container shipment logistics transport

DE JAWA WEG

JAWA Food kent geen grenzen als het gaat om de mogelijkheden van ons aanbod, het logistieke proces, de documentatie en elk ander onderdeel van het exportproces. Bij ons draait alles om u: als klant, maar bij voorkeur als partner voor de lange termijn. We willen graag een duurzame samenwerking met u opbouwen, waardoor we allebei kunnen groeien. Hoewel we niet de ambitie hebben om het grootste bedrijf ter wereld te worden, geloven we dat groei nodig is om onze klanten het beste product voor de beste prijs te bieden. En dat is nu eenmaal wat we willen zijn: de beste. 

Hoe we het doen? Kijk op onze pagina logistiek of neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden in uw markt.