wake up your taste buds

Export van hoogwaardige kwaliteit knoflook

JAWA food garlic cloves garlic container shipment worldwide export

De Allium sativum, beter bekend als knoflook, wordt al meer dan 5000 jaar in keukens gebruikt als smaakmaker in vele gerechten wereldwijd. Zeer voedzaam en met weinig calorieën, de Chinese knoflook is van nature rijk aan mangaan, vitamine B6, vitamine C en selenium. Knoflook wordt traditioneel in veel keukens over de hele wereld gebruikt doordat het een gemakkelijke smaakmaker is, die de smaken van uw gerechten verbetert en uw maaltijd diepte geeft. Less is more, met ons product hoef je door onze hoge kwaliteit geen hele bollen knoflook aan je gerecht toe te voegen. Eén teen knoflook doet zijn werk en zorgt voor voldoende smaak.

Maten en verpakkingen

We kunnen onze klanten drie soorten knoflook aanbieden: puur wit, normaal wit en sneeuwwit om de beste match te krijgen met uw markt. Beschikbare maten zijn tussen de 45+ en 60+, die per net kunnen worden verpakt van 3 tot 5 stuks. Ook is de knoflook verkrijgbaar in dozen met een gewicht van 5 tot 10 KG. Bovendien hebben we ook de verpakkingsoptie openstaan voor polyzakken met een gewicht van 25 KG. Daarbij hebben we ook de mogelijkheid voor verpakkingen op maat. Voor onze Midden- en Noord-Amerikaanse klanten bieden we dezelfde verpakkingsopties in LBS. Het gewicht in LBS varieert van 0,5 tot 1 pond (s) in netten. Ook kunnen we op maat gemaakte verpakkingen leveren tot 50 LBS polybags.

JAWA food Garlic snow white pure white normal white worldwide shipment export container
cropped-Jawa-Food-ICON-512x512px.png

JAWA Food kan het hele jaar door beschikbaarheid garanderen dankzij onze directe samenwerking met onze leveranciers in China. Om de Jawa-belofte (de beste kwaliteit voor de juiste prijs) waar te maken, werken we rechtstreeks samen met telers en verpakkers uit China. Hierdoor kunnen we een  kort logistiek proces bieden waar de klant, de teler en de verpakker van profiteren. We kunnen alle soorten sorteringen en verpakkingen leveren volgens uw marktvraag. Dankzij ons directe contact met rederijen kunnen we onze klanten tijdige verzendingen rechtstreeks vanuit China naar elke haven ter wereld aanbieden. Ook hebben al onze ladingen klimaatbeheersing (ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid). Voor ons is dit geen optie maar een must, om het product continu in de beste kwaliteit te houden. Door het JAWA Food netwerk kunnen wij een agile logistiek verzorgen. Wat resulteert in de beste maatwerk verpakkingsmogelijkheden, flexibel, tegen het juiste tarief voor de juiste prijs.